BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 2d 15h 8m

Zavrieť

Francúzska elegancia od Katany Francúzska elegancia od Katany

Francúzska elegancia od Katany

Dóra Csintalan

22. 07. 2023

Mnohí z nás si vyberajú ležérnejšie dámske tašky, crossbody alebo pánske batohy. Nájdu sa však aj takí, ktorým nevadí elegantný a staromódny štýl. A Francúzi sú s nimi skvelí. Napríklad značka Katana presne vie, ako na to. Poďme sa teda pozrieť na ich novú kolekciu, z ktorej sršia oldschoolové prvky a sofistikovanosť.

Nosenie formálnejších kožených módnych doplnkov v lete si vyžaduje zohľadnenie praktickosti a vhodnosti. Je dôležité cítiť sa pohodlne a sebaisto aj vo chvíľach, keď budú všetci okolo vás módne "zladení" úplne inak. Ak to však dokážete, máte vyhraté. A vaša francúzska elegancia odzbrojí každého. než si však prejdete novú kolekciu a vyberiete konkrétne kúsky, tu je niekoľko tipov, ktorými sa pri výbere môžete riadiť.

  • Materiál: leto sa nesie v duchu ľahkých tkanín. Ak však nemáte radi kožu, vyberte si takú, ktorá je dostatočne priedušná.
  • Farba: Elegantné doplnky nemusia byť len čierne a hnedé. Zvážte nosenie aktoviek alebo kabeliek v pastelových tónoch alebo farbách, ako je piesková, smaragdová alebo tehlová. Tie dodajú každému oblečeniu energický nádych.
  • Veľkosť: vyberte si dostatočne priestranné, aby ste v nich mohli nosiť všetko potrebné, ale zároveň kompaktné.
  • Tvar: Vyberte si doplnky s čistými líniami a jednoduchými tvarmi, ktoré dodajú vášmu oblečeniu eleganciu a šmrnc.
  • Funkčnosť: v neposlednom rade nezabudnite, že tašky by mali byť nielen krásne, ale aj funkčné. Zvážte požiadavky na úložný priestor, rozloženie vreciek a ďalšie.
Francouzská elegance podle značky Katana 1
Francouzská elegance podle značky Katana 3

Francúzsky šarm

Francúzska móda je o sofistikovanej elegancii, ktorá zdôrazňuje individuálny štýl a osobnosť. Je to jednoduchý, ale nadčasový a vždy neodolateľne elegantný štýl.

Pri nosení sa preto zamerajte na základné kúsky, ktoré môžete doplniť výraznými doplnkami. V lete môžete zvoliť napríklad obľúbené prúžkované košele s ľanovými nohavicami alebo sa rozhodnúť pre šaty v tmavomodrej farbe. V oboch prípadoch potom môžete outfit doplniť koženou aktovkou alebo kabelkou. Ak uprednostňujete jemnejší alebo džentlmenský štýl, môžete vyskúšať blúzku alebo šaty s čipkovaným golierom. Muži si môžu zvoliť voľnejšie sako alebo polokošeľu s nohavicami vyhrnutými po členky. Aj tu sa dá vzhľad krásne skombinovať s koženou taškou na notebook, kabelkou alebo taškou cez rameno v čistých líniách.

Jedna taška pro všechny

Ak ste si naplánovali víkend mimo domova alebo vás čaká služobná cesta, môžete vyraziť s koženou cestovnou taškou. Tá sa v posledných rokoch stala veľmi obľúbenou batožinou nielen medzi pánmi, ale aj medzi ženami, ktoré si potrpia na elegantný štýl. Výhodou kožených cestovných tašiek je, že sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré vydržia a zvládnu aj ťažší náklad. Takáto taška je potom skvelou investíciou, ktorá vám bude slúžiť dlhé roky a robiť vám radosť pri každom cestovaní. V tomto prípade značka Katana stavila na hovädziu kožu, kovové prvky a nadčasový štýl. A my vsádzame na Katanu.

  • Cestovná kožená taška Katana Trev - hnedá
  • Cestovná kožená taška Katana Trev - hnedá
  • Cestovná kožená taška Katana Trev - hnedá
  • Cestovná kožená taška Katana Trev - hnedá