Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 8h 32m

Zavrieť

Dokonalý vianočný darček? Darčeková sada ponožiek Dokonalý vianočný darček? Darčeková sada ponožiek

Dokonalý vianočný darček? Darčeková sada ponožiek

Dóra Csintalan

02. 12. 2023

Môže sa to zdať ako veľké klišé alebo dokonca lacná záležitosť, ale verte, že dobre zvolená sada ponožiek je darček, ktorému nechýba nápaditosť, praktickosť ani emócie. Musíte ich však vybrať naozaj dobre, nie bezmyšlienkovite a tiež trochu vecne. Predídete tak komplikáciám s nevhodným výberom veľkosti alebo štýlu. Ako to teda urobiť? Ako si vybrať takúto súpravu ponožiek? Aké ponožky sa nosia? A ktoré značky ponúkajú najlepší výber?

Darčeková sada ponožiek je skvelým vianočným darčekom z niekoľkých dôvodov. Ponožky sú praktickým a užitočným doplnkom, ktorý potrebuje každý. A v zimných mesiacoch sú teplé a pohodlné ponožky vždy vítané. Okrem toho luxusná darčeková súprava značkových ponožiek predstavuje zaujímavý a kreatívny darček. Navyše je to skvelý spôsob, ako spojiť užitočnosť s osobným prístupom. Môžete si vybrať ponožky s motívmi alebo vzormi, ktoré oslovujú konkrétnu osobu, a ukázať tak, že ste venovali pozornosť jej záujmom alebo štýlu. S týmito ponožkami teda môžete obdarovať svojich blízkych hrejivosťou, úžitkovosťou, osobným prístupom a estetikou a vybrať dokonalý vianočný darček aj pre tých najväčších fajnšmekrov!

Ideální vánoční dárek? Dárková sada ponožek

Ako si vybrať vhodné ponožky ako vianoční darček

Pri výbere ponožiek ako darčeka zvážte niekoľko faktorov. Ktoré to sú?

  • Materiál: Zamyslite sa nad tým, z akého materiálu sú ponožky vyrobené. Bavlnené ponožky sú zvyčajne pohodlné a dobre priedušné, zatiaľ čo vlnené poskytujú teplo a sú ideálne na zimu.
  • Dizajn: zvážte štýl ponožiek podľa osobnosti príjemcu. Môžete si vybrať medzi farebnými, vzorovanými, jednofarebnými alebo dokonca ponožkami s obrázkami v závislosti od špecifických záujmov danej osoby.
  • Veľkosť: uistite sa, že poznáte veľkosť chodidla príjemcu. Hoci to môže znieť banálne, správna veľkosť ponožiek je dôležitá pre pohodlie.
  • Balenie: môžete si vybrať aj súpravy ponožiek v darčekovej krabici, ktorá im dodá luxusný nádych.
  • Značka. Niektoré sú známe svojou odolnosťou a pohodlím, iné štýlom.

Klasické pánske a dámske ponožky

Klasické a univerzálne ponožky sú skvelým darčekom pre tých, ktorí uprednostňujú funkčnejšie a praktickejšie darčeky, ktoré nie sú "obmedzené" vianočnými vzormi. Patrí k nim napríklad darčeková súprava Mia pre ženy alebo na druhej strane ponožky v sýtych farbách bez vzoru, ako je napríklad súprava Dorote.

Pánske a dámske ponožky s vianočními motívmi

Bojíte sa príliš odvážnych vianočných vzorov, ktoré si po zvyšok roka nenájdu cestu? Potom skúste urobiť kompromis a vyberte si také, ktoré len mierne pripomínajú vianočný dizajn, napríklad súpravu Jakob alebo Paul s bodkami.

Ideální vánoční dárek? Dárková sada ponožek

Ako nosiť ponožky s vianočními motívmi

Štýlové ponožky s vianočným motívom rozhodne nie sú len vhodným bytovým doplnkom ku krbu. Samozrejme, že sa dajú použiť aj tu. Predovšetkým sú skvelé na udržanie tepla počas zimných dní a nocí. Okrem toho majú vianočné kolekcie výraznejšie vzory a farby, ktoré sa v súčasnosti veľmi radi nosia k sivým alebo čiernym pánskym oblekom. Áno, veľa mužov dnes rado ozvláštni bežný oblek farebným a na prvý pohľad neviditeľným doplnkom, a tým ponožky rozhodne sú.

Top značky dámských a pánských ponožek

A ktoré značky si u nás môžete kúpiť? V našom sortimente nájdete ponožky Tamaris, Calvin Klein a Tommy Hilfiger. Všetky sme vybrali pre ich vysokú kvalitu, pohodlie a tiež atraktívne vianočné balenie.

Do kedy objednať vianočné darčeky na Kabelečky

Snažíme se vyjít vám vstříc nejen sortimentem, ale také možností dodání, která je obzvláště během vánočního období tak důležitá. A proto u nás můžete vaše vánoční dárky objednávat do:

  • 18.12. do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania  pre Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Česko
  • 21.12. do 17:00 hodin - osobní odběr u nás v Brně