Doca kabelky, stelesnenie mladosti a ženskosti Doca kabelky, stelesnenie mladosti a ženskosti

Doca kabelky, stelesnenie mladosti a ženskosti

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 11. 2022

Kvalitná a cenovo dostupná móda ideálna na každodenné nosenie. To je Doca! Vaša obľúbená značka módnych doplnkov, ktorá presne vie, čo ženy potrebujú. Kabelky, batohy a peňaženky značky Doca sú dokonalým príkladom sviežosti, ženskosti, jedinečnosti a vášne, ktoré sú k dispozícii za veľmi prijateľné ceny.

Doca je grécka značka, ktorá obohacuje svet módy svojimi kúskami už od roku 1989. Počas svojej existencie sa zaradila medzi najobľúbenejšie značky módnych doplnkov na svete, a to oprávnene. Jej výrobky sú stelesnením ženskosti, mladistvej sviežosti a štýlu. Doca si našla svojich fanúšikov medzi ženami všetkých vekových kategórií. A v čom spočíva jeho čaro? Dvakrát ročne predstavuje tím z dielne Doca bujarú kolekciu jedinečných módnych doplnkov, ktoré odrážajú najnovšie módne trendy. Zdá sa vám, že táto značka nie je finančne vhodná pre vás? Mýlite sa. Hoci spoločnosť Doca ponúka svojim zákazníkom výrobky prémiovej kvality, kladie dôraz na to, aby boli použiteľné v každodennom živote a cenovo dostupné. A práve to si získalo srdcia mnohých žien na celom svete a aj naše. Sme hrdí na to, že máme kúsky od tejto jedinečnej značky na stránke handbags.com.

Dámský béžový batoh doca

Dámy, už máte svoj batoh? Vy nie? To je škoda. Kúpte si ho a my sa postaráme, aby ste si už nič iné neobliekli. Našou jarnou srdcovkou je tento krásny béžový batoh Doca priamo z kolekcie na jar 2019. Krásna béžová farba pôsobí veľmi jemne a žensky. Navyše ho môžete ľahko zladiť s takmer akýmkoľvek oblečením. Nehovoriac o elegantnej výzdobe na prednej strane. Jednoducho sa nám to páči!

  • Dámsky batoh Doca 15019 - krémová
  • Dámsky batoh Doca 15019 - krémová

červené psaníčko doca

Chystáte sa na svadbu, ples, do divadla alebo na inú dôležitú udalosť? Dámy, s týmto zápisníkom odzbrojíte celú miestnosť. Dokonalá a zmyselná červená farba je stelesnením vášne a ženskosti.

  • Dámske listova kabelka Doca 14996 - červená

Vínová peněženka doca

Krásny kúsok od značky Doca, ktorý si nájde obľubu medzi mladšími ženami, ktoré ocenia trendovú bordovú farbu, ako aj medzi zrelými ženami, ktorým dodá šmrnc. Pre nás skvelá, elegantná peňaženka, čo myslíte?

  • Dámska peňaženka Doca 65141 - vínovo-fialová
  • Dámska peňaženka Doca 65141 - vínovo-fialová
  • Dámska peňaženka Doca 65141 - vínovo-fialová
  • Dámska peňaženka Doca 65141 - vínovo-fialová

Khaki kabelka přes rameno

Máte radi armádny štýl? Alebo ste len fanúšikom kabeliek nových farieb a tvarov? Potom máme niečo pre vás. Štýlová khaki taška cez rameno, ktorú sa nemusíte báť vziať do práce alebo do mesta. Má ideálnu veľkosť, takže doň ľahko uložíte dokumenty, potraviny aj občerstvenie.

  • Dámska kabelka Doca 14514 - khaki
  • Dámska kabelka Doca 14514 - khaki

Černá kabelka přes rameno doca

Krásny základný kúsok, ktorý nemusíte riešiť. Nech si oblečiete čokoľvek, stačí si túto krásnu kabelku prehodiť cez plece a môžete vyraziť. Pohodlná, štýlová a predovšetkým veľmi praktická kabelka je snom každej ženy, ktorá nerada denne kombinuje oblečenie a nerada neustále prenáša veci z jednej kabelky do druhej. Dámy, ruku na srdce, máte to tiež?

  • Dámska kabelka Doca 13401 - čierna
  • Dámska kabelka Doca 13401 - čierna
  • Dámska kabelka Doca 13401 - čierna

Růžová crossbody kabelka doca

A nakoniec krásny jarný kúsok, ktorý sa vám veľmi páči. Táto crossbody kabelka je jednoducho HIT! A niet divu. Pohodlný, ľahko kombinovateľný kúsok s krásnym vzorom na prednej strane a v sviežej ružovej farbe? To je sen!

  • Dámska crossbody kabelka Doca 13456 - ružová
  • Dámska crossbody kabelka Doca 13456 - ružová

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.