BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 14h 11m

Zavrieť

Divočina v podaní kolekcie Tamaris Divočina v podaní kolekcie Tamaris

Divočina v podaní kolekcie Tamaris

Dóra Csintalan

22. 10. 2023

V dnešnom svete módy, v ktorom je individualita a kreativita čoraz dôležitejšia, ľudia hľadajú nové a originálne spôsoby, ako vyjadriť svoj osobný štýl. Jedným z týchto spôsobov je výber jedinečných módnych doplnkov. Značka Tamaris o tom vie svoje a tohtoročným trendom sú doplnky s nezameniteľnými remienkami. A tie si získali našu pozornosť.

Kabelky a iné doplnky so vzorovanými remienkami majú viacero využití a nezáleží na tom, či ste odvážna trendsetterka, alebo máte radšej klasický štýl. Vždy si môžete vybrať kúsok, ktorý vám bude vyhovovať a ku ktorému sa budete radi vracať. Toto leto na tento trend vsádza značka Tamaris. A nielen to. So vzorovanými remienkami prišli túto sezónu napríklad aj značky Suri Frey a Borsa. A všetky tieto "dámy" vedia, čo robia. Veď práve vďaka netradičným a jedinečným prvkom môžete svoje outfity priviesť k dokonalosti.

Trochu safari, trochu etnické

Tamaris sa zameral na geometrické motívy v prírodných, ale kontrastných farbách, ktoré sú špecifické pre safari, džungľu a etnické štýly. Priznávame, že tento štýl nie je vhodný na každú príležitosť, ale na druhej strane, ak si potrpíte na ležérne outfity a ležérnejšie kúsky, určite nájdete pre tieto doplnky veľa príležitostí. A ktoré to môžu byť?

  • Letné festivaly: Tento štýl môže byť skvelý na festivaloch spolu s klobúkmi a etno reťazami alebo náramkami s prírodnými prvkami. Takáto kombinácia dodá vášmu festivalovému outfitu zábavný a uvoľnený vzhľad. A ak máte radšej obe ruky voľné, stavte na batoh NAJA, ktorý je tiež súčasťou kolekcie.
  • Dovolenka pri mori: Počas dovolenky pri mori si takúto kabelku určite oblečiete k plátenným nadmerným šatám a šperkom z prírodných materiálov, ako je drevo, korálky alebo mušle. Tieto doplnky sa dokonale hodia k ležérnemu plážovému oblečeniu.
  • Outdoorové podujatia: aj na podujatiach, ako sú pikniky, výlety do prírody alebo grilovanie, môžete siahnuť po crossbody taške VAIA alebo HALIJA. Uložíte do nich všetko potrebné a v kombinácii s voľnými bielymi šatami a šatkou vo vlasoch budete doslova neodolateľná.
  • Víkend v meste: Ak plánujete stráviť popoludnie alebo dokonca celý víkend v meste, môžete svoj outfit oživiť kabelkou JACKIE. Tá je ideálnym spoločníkom nielen vďaka svojmu elegantnému vzhľadu, ale aj väčšiemu objemu, do ktorého sa zmestí veľa vecí. Navyše sa perfektne hodí k sukni alebo šatám, ako aj ku nohaviciam a napríklad k bielej bavlnenej košeli. Takže teraz je to na vás. Záleží len na vás a na počasí.
  • Záhradné párty: Počas rodinných alebo záhradných párty môžete svoj outfit doplniť kabelkou s týmito divokejšími prvkami, ktoré sa budú hodiť k uvoľnenej atmosfére vonkajšieho priestoru.

Nová módna kolekcia, stále rovnaký Tamaris

Pokiaľ ide o materiál, spoločnosť Tamaris nenechala nič na náhodu a zvolila syntetickú kožu, ktorá sa ľahko udržiava a zároveň si zachováva klasický vzhľad. A rovnako ako zvyšok kolekcie, aj táto prináša modely, ktoré majú skvelé vnútorné prispôsobenie vrátane kvalitnej podšívky, hlavného vrecka na zips a malých priehradiek na drobnosti. Zároveň majú všetky vymeniteľný popruh. Ak sa teda rozhodnete pre zmenu a uprednostníte svoj pracovný vzhľad pred ležérnym, nemusíte svoju kabelku alebo batoh hneď hodiť na dno skrine. Práve naopak. Vďaka originálnemu držadlu bude vyzerať skvele v kombinácii s trenčkotmi, áčkovými šatami a plisovanými sukňami a blúzkami. Celá kampaň je teda skvelým spôsobom, ako vyjadriť svoju kreativitu a originalitu. Či už dávate prednosť jemným vzorom alebo odvážnym farebným kombináciám, tento trend vám poskytne veľa možností a priestoru pre vašu fantáziu.

Divočina v podání kolekce Tamaris