Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 7h 21m

Zavrieť

Darčekový poukaz ako ideálny darček nielen na Vianoce Darčekový poukaz ako ideálny darček nielen na Vianoce

Darčekový poukaz ako ideálny darček nielen na Vianoce

Dóra Csintalan

04. 01. 2024

Vianočné obdobie nám prináša radosť, ale aj zhon a hľadanie toho správneho darčeka pre našich blízkych. Ale čo keby sme tento rok darovali niečo úplne jedinečné a prispôsobiteľné? Darčeková poukážka sa stala symbolom flexibility a možnosti výberu. Nielenže umožňuje obdarovanému vybrať si to, čo naozaj chce, ale zároveň hovorí, že vám záleží na tom, aby sa darček skutočne páčil. Tak prečo na to nevsadiť?

Niekedy sa jednoducho stane, že nestihnete kúpiť darčeky alebo na niekoho jednoducho zabudnete. A čo potom? Je naozaj dobrý nápad stresovať sa a bez rozmyslu siahnuť po prvej veci, ktorú uvidíte, alebo investovanú sumu dobre využiť a obdarovanému darovať niečo, čo každý ocení, teda výber? My sme za druhú možnosť.

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Darčeková poukážka ako ideálny darček

Príležitosť urobiť niekomu radosť a povedať: "Mám ťa rád." vždy sa nájde spôsob. Niekedy sú to narodeniny alebo sviatok, inokedy dôležitý životný medzník. Vždy to však znamená jedno, a to príležitosť vyzdvihnúť a pripomenúť si tento deň, ideálne prostredníctvom darčeka, ktorý ho bude navždy pripomínať.

Darčeková poukážka ako vianočný darček na poslednú chvíľu

Vianoce sa blížia, takže ak hľadáte rýchly, ale praktický darček, stavte na darčekový poukaz. Tento moderný spôsob obdarovania ponúka flexibilitu a výber, ktorý poteší každého. Jednou z najväčších výhod darčekových poukazov je ich okamžitá dostupnosť. Stačí niekoľko kliknutí a získate poukaz presne podľa záujmov obdarovanej osoby. Darčeková poukážka vám zároveň poskytuje slobodu výberu. Namiesto toho, aby ste sa zaviazali ku konkrétnemu tovaru, umožňuje vám vybrať si zo širokej ponuky možností. A ak sa obávate, že darčeková poukážka môže pôsobiť neosobne, opak je pravdou. Žiadny konkrétny predmet nemôže ponúknuť toľko ako zážitok alebo spomienka. Možno práve táto flexibilita a možnosť výberu umožní obdarovanému vybrať si niečo, čo ho skutočne poteší a čo si bude pamätať ako vianočný darček od vás.

Darčeková poukážka ako darček na Vianoce, narodeniny a promócie

Darčeková poukážka sa stala symbolom flexibility a moderného darčekovania. Bez ohľadu na udalosť alebo príležitosť ponúka možnosť darčeka presne podľa vkusu a potrieb obdarovaného. Na Vianoce sú poukážky o niečo obľúbenejšie, ale len o trochu. Napríklad pri hľadaní darčeka k narodeninám často stojíme pred dilemou, čo darovať. Darčeková poukážka odomyká dvere k nespočetným možnostiam. Bez ohľadu na vek, záujmy alebo skúsenosti obdarovaného si môže vybrať to, čo naozaj chce. Promócia, úspešné ukončenie školy alebo dosiahnutie cieľov si tiež zaslúži oslavu a darček. Poukážka pritom umožňuje vybrať si odmenu, ktorá odráža úsilie a tvrdú prácu, ktorú daná osoba do svojho úspechu vložila.

Darčeková poukážka ako darček pre mamu, brata a manžela

Poukážka je darček, ktorý preukazuje vašu starostlivosť a trochu poznania o danej osobe. A či už je to darček na Vianoce, narodeniny alebo len prejav lásky, je to skvelá voľba pre každého člena vašej rodiny. Mamičky poteší nová kabelka podľa vlastného výberu, bratov cestovná taška alebo puzdro na notebook, otcov nová kožená aktovka a manželov peňaženka alebo ruksak do práce.

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Darčeková poukážka na 3 000 Kč

Čím vyššia suma, tým lepšie. Najkvalitnejšie kabelky alebo pánske tašky z pravej kože za stovku jednoducho nezoženiete. A ak áno, verte, že to nebude pravá koža. Ale ak niekomu darujete náš poukaz za 3 000 Kč, verte, že mu zároveň dáte takmer neobmedzený výber a potom aj nestarnúci doplnok, ktorý bude charakterizovať jeho osobnosť.

Darčeková poukážka na 2 000 Kč

Poukážka za 2 000 Kč je druhá najdrahšia a v Kabelečkách si za ňu môžete kúpiť veľa vecí. Či už obdarovaný hľadá tašku na notebook, batoh alebo kabelku, táto suma mu umožní vybrať si skutočne trendy a nadčasové kúsky z tých najlepších materiálov.

Darčeková poukážka na 1 500 Kč

Ak vyberáte poukážku pre niekoho, kto naliehavo potrebuje napríklad novú peňaženku, ideálna bude poukážka na 1 500 Kč. Väčšina našich peňaženiek, puzdier na doklady a iných drobných módnych doplnkov sa pohybuje v tejto cenovej kategórii. Zároveň je to aj ideálna suma na obdarovanie napríklad vašich zamestnancov alebo priateľov.

Darčeková poukážka na 1 000 Kč

Darčeková poukážka na 1 000 Kč je takou osvedčenou klasikou. Táto suma je základom každého pekného a kvalitného módneho doplnku. Ak vyberáte poukaz len ako doplnkový darček, napríklad pre člena rodiny, táto suma bude určite tiež skvelým východiskom.

Darčeková poukážka na 500 Kč

Ak napríklad vyberáte darček pre kolegu alebo vzdialeného známeho a nechcete do darčeka investovať veľkú sumu peňazí, určite poteší aj darčeková poukážka za 500 Kč. Zároveň môžete, samozrejme, uplatniť aj niekoľko poukážok naraz. Ak vám teda ani jedna z uvedených súm nestačí, môžete kúpiť niekoľko darčekových poukazov, za ktoré neskôr nakúpite niečo naozaj veľké alebo hneď niekoľko vecí naraz.

Do kedy na Kabelečkách objednávat vianočne darčeky

Snažíme sa vyhovieť vašim potrebám nielen naším sortimentom, ale aj možnosťami doručenia, ktoré sú dôležité najmä počas vianočného obdobia. Preto si u nás môžete objednať vianočné darčeky do:

  • 18.12. do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. do 12:00 hodin - so zárukou  včasného dodania pre Česko
  • 21.12. do 17:00 hodin - osobní odber u nás v Brne