BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 13h 39m

Zavrieť

Dámské ľadvinky:4 najlepšie značky, ktoré zažiaria na jeseň Dámské ľadvinky:4 najlepšie značky, ktoré zažiaria na jeseň

Dámské ľadvinky:4 najlepšie značky, ktoré zažiaria na jeseň

Dóra Csintalan

07. 09. 2023

Ľadvinka je horúcim tovarom každú sezónu. Dajú sa použiť na športovejšie oblečenie, ale aj na odľahčenie romantického vzhľadu. Na jeseň s nimi však môžete obzvlášť zažiariť. Sú takou nečakanou zmenou. Áno, v sychravom období, keď sa väčšina žien spolieha skôr na mohutné kabelky a batohy, budete s ľadvinkou doslova neprehliadnuteľná.

Nosenie dámskych ľadvinky na jeseň je praktické aj kreatívne. Vrstvenie oblečenia je v tomto ročnom období kľúčové. A rovnako vhodné je to aj s obličkami. Môžete napríklad siahnuť po tenkom svetri, pod ktorým bude vykúkať bavlnené tričko, vaša nová obličky, a cez plecia si môžete prehodiť aj vlnený sveter. Táto kombinácia vytvorí štýlový a hrejivý vzhľad. Ľadvinka však bude krásne fungovať aj s ťavím kabátom alebo koženou bundou a rolákom. Všetko teda závisí od vašej fantázie. A v nej sa zamerajte na farebnosť. Jeseň si žiada sýte, zemité odtiene. Ak sa teda rozhodnete pre ľadvinku okrem klasickej čiernej alebo hnedej, môžete ju ľahko kombinovať s odtieňmi sivej, béžovej, rubínovej, ale napríklad aj oranžovej alebo fialovej. Všetko sa dá.

Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 2
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 3
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 5
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 4

Ako si vybrať správnu ľadvinku

Dámske ľadvinky sa stali obľúbeným doplnkom, ktorý nielen podčiarkne váš osobný štýl, ale je aj praktickým pomocníkom. Pri jej výbere je však dôležité zvážiť niekoľko faktorov, aby ste dosiahli rovnováhu medzi štýlom a funkčnosťou.

Veľkosť

Jedným z kľúčových faktorov pri výbere módnej dámskej ľadvinky je jej kapacita. Zamyslite sa nad tým, koľko vecí potrebujete denne nosiť. Ak nosíte len základné potreby, ako je telefón, peňaženka a kľúče, postačí vám menšia ľadvinka. Dámy, ktoré potrebujú viac priestoru na kozmetiku a ďalšie veci, by si mali vybrať väčšiu.

Kvalita

Materiál, z ktorého je ľadvinka vyrobená, má veľký vplyv na celkový vzhľad a trvanlivosť. Koža je často voľbou pre kvalitný a štýlový vzhľad. Umelá koža alebo textilné materiály môžu ponúknuť širšiu škálu štýlov a vzorov. Dôležité je tiež skontrolovať kvalitu švov, zipsov a ďalších detailov, ktoré môžu ovplyvniť jej trvanlivosť.

Design

Výber správneho štýlu a dizajnu závisí od vášho osobného vkusu a príležitostí, pri ktorých ho plánujete nosiť. Môžete si teda vybrať z rôznych vzorov, od klasických a elegantných až po športové a odvážne. Majte na pamäti, že správny dizajn sa bude dať ľahko kombinovať s vaším štýlom. Zvážte aj farebnú paletu, ktorá sa hodí k vášmu šatníku. Klasické neutrálne farby sú univerzálnejšie. Výrazné odtiene dodajú vášmu oblečeniu šmrnc a kontrast.

Pohodlie

Uistite sa, že vaša nová ľadvinka bude spĺňať očakávania týkajúce sa pohodlia počas nosenia. Ramienka by mali byť nastaviteľné a ľadvinka by sa mala prispôsobiť vašej postave. Majte na pamäti, že pohodlie je naozaj dôležitým aspektom, najmä pri dlhom nosení alebo počas cestovania.

Vnútorné usporiadanie

Dnešné modely ľadvinek ponúkajú rôzne usporiadanie vreciek a priehradiek. Premyslite si preto, čo a ako potrebujete vo vnútri prenášať. Niektoré novšie modely ľadvinek majú bezpečnostné vrecká na zips a ďalšie. Výber je teda naozaj široký.