BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 14h 11m

Zavrieť

Čierne doplnky: trend každej sezóny Čierne doplnky: trend každej sezóny

Čierne doplnky: trend každej sezóny

Dóra Csintalan

15. 08. 2023

Ak by ste si mali zaobstarať len jeden doplnok, ktorý by to bol? Pravdepodobne ten čierny. Áno, čierna je najelegantnejšia, najvšestrannejšia, najcharizmatickejšia a najklasickejšia farba. Hodí sa ku všetkému a ešte ju môžete vynosiť v každom ročnom období, od jari až po zimu. Takže každý by mal mať doma aspoň jeden kúsok v tejto absolútnej farbe. A ak vám chýba, je čas to napraviť. Dnes sme pre vás pripravili krátkeho sprievodcu touto nepostrádateľnou farbou.

Čierna vás nezatieni, čierna vás rozžiari

Vzdušné midi šaty s kruhovou sukňou, opulentné šortky v sýtej farbe s kontrastnou bielou blúzkou alebo béžové a pieskové odtiene na letnom pánskom outfite. A čo si k nim obliecť? Čiernu! Jednoznačne a bezpochyby! Táto nadčasová farba rozhodne nikdy nezatieni vášho módneho ducha ani osobnosť. Práve naopak, vďaka nej zažiarite a vyniknete v dave. Je to farba plná kontrastov. Je zemitá a odvážna, sexy a formálna, nostalgická a vždy cool. Je veľmi osobná a veľmi silná. A takí by sme mali byť aj my.

Černé doplňky: trend každé sezóny 3

Symbol nekonečna, extravagancie a elegancie

Je pre vás čierna príliš? Nebojte sa. Pretože čiernej nikdy nie je príliš veľa. Vďaka svojej neutralite dá vyniknúť strihu, tvaru a materiálu daného kúsku oblečenia a jemne podčiarkne jeho kvality a jedinečnosť. Symbolizuje minimalizmus, nekonečnosť, extravaganciu a eleganciu. A povedal niekto tichý luxus? Presne tak. Nie je potrebné obliecť si trblietavé minišaty alebo rozopínať pánske košele, aby ste na seba upozornili. Čierna urobí túto prácu za vás, a to bez toho, aby ste vyzerali sexisticky. A aj preto sa do nej oplatí investovať.

Či už ste muž alebo žena, neberte túto farbu na ľahkú váhu. Čierna sa hodí ku každému a čierna sa hodí ku kvalite. Nájdete ju v módnych doplnkoch značiek Bellicci, Sparwell, ale aj Burkely, Bugatti a mnohých ďalších. Všetci majú vo svojich kolekciách širokú škálu čiernych doplnkov a všetci medzi svoje hodnoty zaraďujú ručnú výrobu a naozaj kvalitné materiály.

Černé doplňky: trend každé sezóny 1