Čierna kabelka- základ každého šatníka Čierna kabelka- základ každého šatníka

Čierna kabelka- základ každého šatníka

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. 11. 2022

Univerzálna kabelka, ktorá sa hodí ku každému oblečeniu? Znie to ako sen, však? Ale taká kabelka naozaj existuje! A nie len jeden, je ich viacero. Ak teda hľadáte kabelku, ktorá sa dá ľahko zladiť, vyzerá elegantne a zároveň je veľmi praktická, ste na správnom mieste. Predstavujeme vám čierne kabelky, veľké aj malé, ktoré určite nebudú chýbať vo vašom šatníku.

Kožené crossbody Katana

Táto krásna crossbody kabelka Katana je kúsok, ktorý môžete nosiť na kávu, večierky alebo dokonca do divadla. Do tejto malej kabelky síce neuložíte nákup, ale urobí dojem. Tento krásny minimalistický kúsok podčiarkne každý váš outfit. Ak vám teda vyhovuje nosiť telefón a menšiu peňaženku, siahnite po tejto krásnej koženej kabelke, ktorú budete nepochybne nosiť.

Kabelka je od francúzskej značky Katana. Celkovo pôsobí veľmi elegantne a je precízne spracovaný. Hlavné vrecko sa uzatvára na patentku, vnútri je priestor rozdelený na dve menšie vrecká. V prvej nájdete aj dve malé vrecká na drobnosti, v druhej vrecko na zips. Ďalšie vrecko na zips sa nachádza aj v zadnej časti tašky.

Kabelka do ruky Facebag

Facebag Monarchy je minimalistická, ale štýlová kabelka, ktorá sa dá použiť k slávnostnému oblečeniu aj k bežným džínsom. Vyzerá veľmi čisto a elegantne, takže sa ho nemusíte báť použiť aj k výraznejším kúskom vo vašom šatníku.

Taška je vyrobená českou značkou Facebag, čo je zárukou vysokej kvality. Zapína sa na zips a vnútorný priestor nie je nijako rozdelený. Na jednej strane nájdete dve otvorené vrecká na drobnosti a na druhej strane vrecko na zips. Súčasťou tašky je aj nastaviteľný a odnímateľný popruh.

Kabelka cez rameno Calvin Klein

Calvin Klein Kamila je dokonalým príkladom kabelky, ktorá by nemala chýbať v žiadnom šatníku. Táto minimalistická kabelka veľkých rozmerov rozhodne nebude stáť v kúte. Hodí sa do práce, do mesta, na nákupy, výlety alebo služobné cesty, skrátka takmer kamkoľvek. Samozrejme, môžete ľahko uložiť formát A4.

Táto kabelka je z najnovšej kolekcie značky Calvin Klein. Je vyrobená z kvalitnej syntetickej kože. Hlavné vrecko sa uzatvára na zips. Vnútorný priestor nie je nijako členený a obsahuje jedno vrecko na zips a dve otvorené vrecká. Tašku možno nosiť cez rameno.

Psaníčko Doca

Pre všetky milovníčky plesov, svadieb a iných udalostí máme krásnu kabelku Doca. Ak milujete výrazné a farebné šaty, čierna kabelka vám k nim pomôže najviac. Hodí sa takmer ku každým šatám a máte po starostiach.

Grécka značka Doca predstavila túto kabelku vo svojej kolekcii na jar 2019. Kabelka sa uzatvára na patentku a vo vnútri nájdete aj malé vrecko na drobnosti. Samozrejme, obsahuje aj odnímateľnú retiazku v zlatej farbe, aby sa vždy pohodlne nosila.

Batoh Hexagona

Batohy sú medzi ženami a dievčatami čoraz obľúbenejšie. A niet divu. Ich nosenie je pohodlné a praktické. Ak ho doma ešte nemáte, odporúčame vám najprv si zaobstarať čierny alebo béžový univerzálny kúsok, ktorý vás bude sprevádzať do práce, do mesta alebo aj na výlet.

Pekným univerzálnym kúskom je aj veľmi obľúbený batoh Hexagon Erika. Tento batoh ponúka hlavné vrecko, ktoré sa dá uzavrieť chlopňou. Táto priehradka je rozdelená na dve polovice, pričom v jednej z nich nájdete dve otvorené vrecká na drobnosti a v druhej vrecko na zips. Batoh obsahuje aj nastaviteľné popruhy, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.