Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 16h 56m

Zavrieť

Ako vybrať kabelku ako vianočný darček Ako vybrať kabelku ako vianočný darček

Ako vybrať kabelku ako vianočný darček

Dóra Csintalan

06. 12. 2023

Advent sa blíži! A s ním prichádzajú každoročné prípravy na vianočné obdobie. To zvyčajne zahŕňa upratovanie, pečenie cukroviniek a nakupovanie darčekov. Aby sme vám to tento rok trochu uľahčili, rozhodli sme sa zostaviť zoznam dámskych kabeliek a tipov, ktoré vám pomôžu pri ich výbere. Tak a je to tu!

Kabelky sú absolútnym základom dámskych módnych doplnkov a jedna rozhodne nestačí. Musíte mať jednu na bežné nosenie a do práce, jednu na plesy a spoločenské udalosti a aspoň jednu na voľný čas. Ale čo si budeme hovoriť, väčšina žien ich nikdy nemá dosť a vždy sa nájde model, ktorý v šatníku chýba a je "must have". Tak prečo im neurobiť radosť a nedarovať im ďalší kúsok do zásoby. Ale ktorý?

Jak vybrat kabelku jako vánoční dárek

Podla čoho si vybrať kabelku na Vianoce

Pri kúpe darčeka v podobe kabelky je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov, aby ste sa uistili, že vybraný predmet bude praktický a bude sa páčiť. Nezabudnite, že je dôležité sledovať aj aktuálne módne trendy, ale ešte dôležitejšie je zohľadniť osobnosť a preferencie obdarovanej osoby. Kvalitná, vkusná a funkčná kabelka sa potom môže stať praktickým a nezabudnuteľným vianočným darčekom.

  • Štýl: Premýšľajte o štýle, ktorý daná osoba zvyčajne nosí. Ak uprednostňuje klasický vzhľad, možno by sa jej páčila elegantná kabelka s jednoduchým dizajnom. Ak má rada módne trendy, možno bude vhodnejšia minimalistická alebo odvážna kabelka. Zvážte aj obľúbenú farbu. Niektorí ľudia uprednostňujú neutrálne farby, zatiaľ čo iní majú radi výrazné a živé farby.
  • Veľkosť: premyslite si, akú veľkú kabelku bude obdarovaný potrebovať. Ak so sebou nosí veľa vecí, veľká a praktická taška bude skvelým riešením. Pre ženu, ktorá miluje miniatúrne peňaženky a kabelky, vyberte niečo kompaktnejšie.
  • Kvalita: Kvalitný materiál je kľúčový. Kožené kabelky sú zvyčajne odolnejšie a elegantnejšie, zatiaľ čo syntetické materiály môžu byť ľahšie a ponúkajú viac možností z hľadiska tvarov a farieb.
  • Značka: značka je pre mnohých ľudí rozhodujúcim faktorom.Skontrolujte tiež, či sa na výrobok vzťahuje záruka a možnosť vrátenia.

Top značky kabelek

Najdôležitejšími usmerneniami by teda mali byť štýl, veľkosť, kvalita a značka, ale štýl je jednoznačne číslo jeden. Čo teda ponúkajú jednotlivé značky? Eleganciu a šarm, retro nádych a romantiku. A je len na vás, príjemcovi, aby ste sa rozhodli, čo sa vám páči najviac. Zostavili sme šesť značiek, ktoré sú nielen jedinečné svojím štýlom, ale aj zodpovedné za kvalitu svojich výrobkov.

Do kedy objednať vianočné darčeky na Kabelečky

Snažíme sa vám vyjsť v ústrety nielen sortimentom, ale aj možnosťou doručenia, čo je dôležité najmä počas vianočného obdobia. Preto si u nás môžete objednať vianočné darčeky až do:

  • 18.12. do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. do 12:00 hodin -so zárukou včasného dodania pre Českú republiku
  • 21.12. do 17:00 hodin - osobní odber u nás v Brně