BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 17h 42m

Zavrieť

Ako si vybrať pánsku tašku ako vianočný darček

Dóra Csintalan

22. 11. 2023

To môže byť skutočná výzva, najmä ak muž, pre ktorého tašku vyberáte, nemá vyhranený štýl. Ale nebojte sa, ani v tomto prípade nie je nič stratené. Stačí sa držať niekoľkých zásad, ktoré vám pomôžu vybrať tašku alebo aktovku, ktorá bude dostatočne funkčná a zároveň univerzálna, aby splnila očakávania každého. Na čo presne by ste sa teda mali pri jej výbere zamerať? A z ktorých modelov si môžete vybrať?

Vianočný darček by mal byť spojením medzi darcom a obdarovaným. Mal by byť pripomienkou spoločne prežitých chvíľ, vzťahu alebo náznakom toho, že danú osobu poznáme a vieme, čo má rada. Pri výbere sa preto zamerajte na jeho alebo jej záujmy a personalizáciu. Venujte pozornosť detailom a neváhajte sa opýtať ostatných. Vďaka tomu bude váš darček vecou, ktorá bude nielen prospešná, ale bude mať aj emocionálnu hodnotu. Skrátka, myslite na danú osobu hneď od začiatku a snažte sa vybrať niečo, čo bude pre ňu výnimočné a prispôsobené jej potrebám alebo záľubám.

Podľa čoho si vybrať pánsku tašku na Vianoce

Keď kupujete pánsku tašku ako vianočný darček, je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov, aby bol váš darček praktický a ocenený.

  • Materiál: začnite materiálom. Koža je tradičnou voľbou pre svoj vzhľad a odolnosť, ale jej kvalita sa tiež líši. Prírodná koža je pevná a má dokonalú štruktúru, zatiaľ čo syntetická koža sa ľahšie udržiava. Nylon a polyester sú ľahké a odolné materiály, a preto sú ideálne na každodenné pánske dobrodružstvá.
  • Veľkosť: Nezabudnite sa zamyslieť nad veľkosťou tašky, ktorú si vyberiete. V ideálnom prípade by mala byť dostatočne priestranná, aby sa do nej zmestili všetky potrebné veci, od notebooku až po drobnosti.
  • Rozloženie: ďalšou dôležitou vecou je vnútorné usporiadanie. Premyslite si, aké veci bude obdarovaný nosiť a aký druh organizácie potrebuje. Vrecká na drobnosti alebo priehradky na dokumenty sa môžu hodiť.
  • Štýl: Nezabudnite na dizajn. Niektorí muži uprednostňujú klasický a elegantný štýl, zatiaľ čo iní dávajú prednosť modernejším a odvážnejším dizajnom. Ak si nie ste istí alebo muž, ktorého obdarúvate, nemá konkrétny štýl, vyberte si klasické alebo ležérne doplnky. Tie sa dajú ľahko kombinovať a nemajú výrazné dizajnové prvky, ktoré by mohli časom omrzieť. Myslite aj na vlastnosti, ako je odolnosť voči vode alebo bezpečnostné puzdrá.

Najlepšie značky pánskych tašiek

Keď ide o vianočný darček, budete si chcieť vybrať aj značku, ktorá si stojí za svojou kvalitou a má skutočne osvedčené meno. A všetky tieto značky máme v našej ponuke. A aby sme vám to uľahčili, zostavili sme našich 5 najlepších, z ktorých každý sa zameriava na iný štýl.

Do kedy objednať vianočné darčeky na Kabelečky

Snažíme sa vyhovieť vašim potrebám nielen naším sortimentom, ale aj možnosťami doručenia, ktoré sú dôležité najmä počas vianočného obdobia. Preto si u nás môžete objednať vianočné darčeky do:

  • 18.12. do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. do 12:00 hodin - so zárukou včasného dodania pre Česko
  • 21.12. do 17:00 hodin - osobný odber u nás v Brne