BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 12h 32m

Zavrieť

Ako si vybrať opasok? Ako si vybrať opasok?

Ako si vybrať opasok?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

17. 12. 2022

Pánsky opasok, ľudovo nazývaný aj opasok, je neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého muža. Vyzerá veľmi mužne a štýlovo a má aj dôležitejšiu funkciu - drží nohavice v správnej výške. Toto veľmi obľúbené príslušenstvo máme pre vás v našej ponuke a výber je naozaj široký, tak si ho pozrite! A viete vôbec, akú máte veľkosť? Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ako zmerať dĺžku opasku, aby vám padol ako uliaty.

1. Najprv si ujasnite, či hľadáte formálnejší alebo ležérnejší kúsok.
2.Oblečte si nohavice (najlepšie tie, s ktorými budete nosiť opasok), prevlečte krajčírsky meter cez pútka na opasok a zmerajte si obvod.
3.Nameraná dĺžka zodpovedá konečnej dĺžke vášho pásu. Presnejšie povedané, je to dĺžka od pracky po stredovú dierku opasku. Reálne bude opasok dlhší asi o 15 cm a úhľadne ho vložíte za prvú slučku.

Kožené opasky

K oblekom, džínsom a nohaviciam patrí opasok, a to najlepšie kožený. Áno, samozrejme, opasok si môžete kúpiť v každom obchode za pár korún, ale pre nás je opasok doplnok, do ktorého sa naozaj oplatí investovať. Pravé kožené opasky vám vydržia navždy a povedzme si úprimne, že poriadny opasok dodá každému oblečeniu noblesu. Ak teda hľadáte elegantný opasok z prvotriednej kože, s našou ponukou kožených opaskov budete v siedmom nebi.

Kožený opasek Calvin Klein Vitel

Skvelým príkladom kvalitného a veľmi elegantného opasku je tento pánsky opasok Calvin Klein Vitel. Okrem toho sa čierny dizajn dá zladiť so všetkými nohavicami.

  • Čierny kožený pánsky opasok Calvin Klein Vitel
  • Čierny kožený pánsky opasok Calvin Klein Vitel
  • Čierny kožený pánsky opasok Calvin Klein Vitel

Voľnočasové opasky

Hľadáte štýlový opasok, ktorý nevyzerá príliš formálne a je vhodný na každodenné nosenie? Potom vám budú vyhovovať nylonové opasky Lerros, ktoré sú k dispozícii v niekoľkých farbách. Vďaka týmto opaskom ani nebudete cítiť, že máte na sebe opasok, ale napriek tomu budú plniť svoju funkciu.

Akú farbu pásky si vybrať?

Správny džentlmen a kavalier by mal mať v šatníku najmä 2 farby opaskov. Čiernu, ktorá sa nosí k čiernym čižmám, a hnedú, ktorá sa hodí k hnedým a vínovým.

Čierný kožený pánsky opasok Pierre Cardin Gerard

Tento čierny opasok je veľmi univerzálny kúsok, ktorý určite zostane vo vašom šatníku. Hodí sa na všetky príležitosti, na ktoré si spomeniete. Tak sa do toho pustite. Máme veľa ďalších návrhov.

Hnedý pánsky kožený opasok Pierre Cardin Benn

Hnedé kožené opasky sú v poslednom čase veľkým hitom. Páni ich radi kombinujú napríklad s motýlikom a šľapkami. K hnedému opasku sa samozrejme najlepšie hodia hnedé topánky v rovnakom alebo veľmi podobnom odtieni.

Stále si nie ste istí, ako si vybrať opasok? Kontaktujte nás, radi vám poradíme.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.