Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 10h 33m

Zavrieť

Ako si vybrať kabelku na vianočný večierok Ako si vybrať kabelku na vianočný večierok

Ako si vybrať kabelku na vianočný večierok

Dóra Csintalan

15. 11. 2023

Obdobie firemných vianočných večierkov je tu a s ním aj otázka, ako sa na ne obliecť a akou kabelkou doplniť outfit. A my poznáme odpoveď na túto otázku. Ak teda chcete tento rok naozaj oslniť, čítajte ďalej a dozviete sa, aké kabelky si vybrať, aké sú tohtoročné trendy a nadčasové kúsky a s akými značkami najviac zažiarite.

Už dlho sú notebooky veľmi populárne pri príležitosti vianočných večierkov. Sú menšie, a preto sa lepšie hodia k večerným a spoločenským outfitom. Zároveň ich značky ponúkajú v naozaj širokej škále farieb a tvarov, takže vždy môžete staviť na ten, ktorý sa k vám hodí najlepšie. Flitre, zamat a kovové efekty. to všetko môže váš outfit priviesť k dokonalosti. V posledných rokoch sa však stali obľúbenými aj miniatúrne kabelky alebo jednoduché kabelky s pútkom na zápästie. Tie sú veľmi podobné kabelkám, ale zároveň si zachovávajú svoju originalitu. Ktorý doplnok si teda vybrať na tento rok? Čo bude najpohodlnejšie, najpraktickejšie a čo vám jednoducho padne do oka? Poďme na to!

Jak vybrat kabelku na vánoční večírek
jJak vybrat kabelku na vánoční večírek

Ako si vybrať perfektnú kabelku na vianočný večierok

Výber ideálnej kabelky na vianočný večierok sa môže zdať ako jednoduchá úloha, ale nie je to celkom pravda. V skutočnosti môže byť výber správnej kabelky prejavom vašej ohľaduplnosti, čo si môžu všimnúť nielen vaši kolegovia, ale aj nadriadení. Pri výbere ideálnej kabelky je preto dôležité zvážiť nielen samotný dizajn, ale aj praktickosť a vaše individuálne potreby.

  • Dizajn: Pri výbere farby a dizajnu kabelky sa zamerajte na aktuálne módne trendy a tiež na to, aby ladila s farbami vášho oblečenia. Farby ako čierna, biela, červená, fialová, strieborná alebo zlatá sú vždy dobrou voľbou na predvianočné obdobie.
  • Veľkosť: zvážte, koľko vecí budete potrebovať so sebou. Ak plánujete nosiť len telefón, kľúče a rúž, postačí vám menšia taška. Ak však potrebujete viac vecí, vyberte si väčší model, ktorý vám poskytne dostatok priestoru.
  • Materiál: tanec, ale aj rozliate poháre, mastnejšie steaky a kolegovia posilnení alkoholom sú súčasťou vianočného večierka. Zvážte preto odolnejší a ľahko udržiavateľný materiál. Kožené kabelky sú elegantné a odolné, zatiaľ čo zamatové alebo šifónové kabelky dodajú vášmu outfitu nádych elegancie. A syntetické materiály sa najľahšie udržiavajú.
  • Ramenný popruh: Určite si vyberte kabelku alebo peňaženku s ramenným popruhom. Tie sú oveľa praktickejšie na tancovanie a iné aktivity.
  • Doplnky: niektoré kabelky majú výrazné doplnky, napríklad trblietavé remienky alebo kamienky. Rozhodnite sa, či chcete, aby vaša kabelka bola výrazným prvkom vášho outfitu, alebo či uprednostňujete klasickejší a nenápadnejší dizajn v kombinácii s výraznými šatami alebo oblekom.
  • Sezónne prvky: vyberte si kabelku, ktorá odráža vianočnú atmosféru. Môžete si vybrať kabelku s vianočným motívom alebo s detailmi, ako sú trblietky alebo trblietavé látky.
Jak vybrat kabelku na vánoční večírek
Jak vybrat kabelku na vánoční večírek

Najlepšie značky kabeliek na vianočný večierok

Ktoré značky sa zameriavajú na formálne módne doplnky a ktoré z nich z vás tento rok zaručene urobia kráľovnú večierka? Vybrali sme pre vás tri, a to Tamaris, Marina Galanti a Burkely. Všetky sa vyznačujú veľmi elegantným a žiadaným štýlom a môžu byť aj výraznými kúskami vášho párty vzhľadu.