BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 21h 51m

Zavrieť

Ako používať kabelku Ako používať kabelku

Ako používať kabelku

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

15. 11. 2022

Pre každú ženu vyjadruje kabelka niečo iné. Niektorí z nás ich nosia preto, aby do nich natlačili všetky svoje veci. Iní z nás používajú kabelky ako odpadkový kôš, hádžu do nej účtenky, vreckovky, obaly od sladkosti a potom nemôžu nič nájsť. Iní používajú  svoju tašku ako "tajomnú skrinku", naplňujú ju rôznymi vecami, potom na ňu zabudnú, a keď ju znovu objavia , tešia sa, že majú niečo "nové". Vsadím sa, že väčšina z vás sa už do niektorej z nich (alebo možno dokonca do všetkých) pozrela.

Nech už kabelka slúži na akýkoľvek účel, je jasné, že je  pre ženy všeobecne veľmi dôležitá. Vzhľadom na jeho funkcie a obsah. Ďalším parametrom, na ktorý sa mi ženy často pozeráme, je samozrejme jeho design. Pretože povedzme to na rovinu, že ak by nám bolo jedno, ako naša kabelka vyzerá, všetci by sme chodili s plastovými taškami označenými názvami obchodov, v ktorých väčšinou nakupujeme potraviny.

Našťastie to tak nie je, a preto na trhu nájdeme mnoho štýlov, farieb, materiálov a strihov kabeliek, z ktorých si môžeme vybrať tú pravú(alebo dokonca viac ako jednu).

Kabelku tak môžete dokonale  využiť ako doplnok. Či už ho skombinujete s krásnym teplým šálom alebo vysokými lodičkami, vždy môže slúžiť ako čerešnička na vrchole vášho dokonalého outfitu.

Nielen to, kabelky rovnako ako ostatné kúsky nášho šatníka ,môžu byť odrazom našej osobnosti. Existujú dokonca prieskumy, ktoré "odhaľujú" vašu osobnosť na základe toho, akú máte kabelku. Extrovertné typy vraj nosia výstrednejšie, farebnejšie a extravagantnejšie kabelky, zatiaľ čo introverti si vyberajú klasické štýly.

Umožňujú vám tiež vyjadriť vašu náladu alebo pocity, či už sú plánované alebo nie. Vonku je chladný, tmavý jesenný deň a vy sa prechádzate so žiarivou kabelkou, ktorá vám rozjasní deň, aj keď je počasie trochu pochmúrne. Alebo sa môžete naladiť na jesennú vlnu a zahaliť sa do tmavých farieb s čiernou kabelkou.

A čo vy? Aká dôležitá je pre vás vaša kabelka? Nosíte to podľa toho, čo máte práve na sebe, alebo máte univerzálny? Meníte ho podľa nálady?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.