Veľká zľava 20% na doplnky Bellicci a Sparwell! V košíku zadajte zľavový kód BESP20 Do konca akcie zostáva 5d 12h 23m

Zavrieť

Ako oživiť oblečenie na jeseň? Skúste červenú kabelku, peňaženku alebo batoh! Ako oživiť oblečenie na jeseň? Skúste červenú kabelku, peňaženku alebo batoh!

Ako oživiť oblečenie na jeseň? Skúste červenú kabelku, peňaženku alebo batoh!

Dóra Csintalan

19. 11. 2023

Či sa nám to páči alebo nie, jeseň sa prehupla do svojej druhej polovice a december už takmer klope na dvere. A akým štýlom vydržať všetko to mrholenie, vietor a večne pochmúrne počasie? Vyčleňte si svoje miesto a nebojte sa ísť proti sivému počasiu s jasnou a veľmi odvážnou farbou - červenou.

Ako nosiť červené kabelky, peňaženky, batohy a ľadvinky

Červená je skutočne božská farba a mnohí z vás si teraz pravdepodobne myslia, že táto sýta farba je pre vás príliš odvážna a výnimočná. Opak je však pravdou. Blondínky, brunetky aj ryšavky. Mladšie aj staršie generácie. Podnikateľky, kancelárske pracovníčky a predavačky. Skrátka, všetky môžete nechať svoje outfity zažiariť touto farbou. Musíte len vedieť, ako na to.

Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky! 3
Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky! 2
Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky! 4

Ako kombinovať kabelky a iné doplnky s inými farbami

Nosenie červených doplnkov je skvelý spôsob, ako dodať vášmu jesennému šatníku šmrnc a život. Červená farba symbolizuje lásku, vášeň a energiu, takže je odvážnym a pozitívnym prvkom. Pri nosení tejto výstrednej farby však musíte dbať aj na jej súlad s ostatnými farbami a príležitosťou, na ktorú ste sa ju rozhodli vyniesť.

  • Neutrálne farby: červené doplnky najlepšie vyniknú v kombinácii s neutrálnymi farbami, ako je čierna, biela alebo sivá. Napríklad červená kabelka vynikne na pozadí čiernych šiat alebo džínsov. Môžete však vyskúšať aj zemité odtiene, napríklad béžovú. Aj tá bude vyzerať perfektne napríklad s rubínovou.
  • Koordinácia farieb: môžete tiež vyskúšať možnosti koordinácie farieb. Napríklad červené doplnky sa krásne kombinujú s odtieňmi ružovej, oranžovej alebo dokonca fialovej. Tieto harmonické kombinácie vždy upútajú pozornosť.
  • Jednofarebný vzhľad: Ak ste odvážna a chcete pôsobiť odvážnym dojmom, skúste jednofarebný vzhľad. To znamená, že si na doplnky a oblečenie oblečte viacero odtieňov červenej, aby ste vytvorili dojem elegancie a jednotnosti.
  • Kontrastné detaily: červené doplnky môžu slúžiť aj ako kontrastné prvky vášho oblečenia. Ak sa napríklad rozhodnete pre jednoduchý a minimalistický outfit, červená kabelka alebo ruksak dodajú potrebný živý akcent.

Ako kombinovať kabelky a iné doplnky s oblečením

Výber správnych doplnkov k vášmu oblečeniu môže zohrávať významnú úlohu vo vašom celkovom vzhľade. Kabelky, peňaženky a iné doplnky majú silu zvýrazniť štýl, preto je dôležité vedieť, ako ich skombinovať s oblečením. Kombinovanie doplnkov s oblečením nie je len o trendoch, ale aj o vyjadrení osobného štýlu. Preto experimentujte, skúšajte a nájdite to, čo sa vám hodí a čo sa vám páči. A zatiaľ pre vás máme niekoľko základných tipov.

  • Môžete sa hrať s farbami a vzormi, ale je dobré držať sa základného tónu oblečenia.
  • Ak sú doplnky vo výraznej červenej farbe, zvoľte jednoduchšie kúsky oblečenia.
  • Ak je váš šatník skôr jednofarebný a uprednostňujete jednoduché farebné kombinácie, máte vyhraté. Červené doplnky sú ideálne na kombinovanie s outfitmi v jednej farbe, ako je čierna, biela, hnedá alebo béžová.
  • Pokiaľ ide o štýl, červená miluje eleganciu, silu, energiu a odvahu.Preto bude vyzerať skvele s kabátmi, puzdrovými sukňami, biznis košeľami a dokonca aj so šatami na koktailový večierok.
  • Červenú farbu určite ľahko skombinujete s každodenným oblečením, ako sú džínsy alebo svetre. V tomto prípade však siahnite po tónoch, ako je bordová alebo bordová.
Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky!

Ako si vybrať červenú dámsku kabelku, batoh, peňaženku a ľadvinku

Takže už vieme, ako nosiť červenú. Teraz je čas zamerať sa na konkrétne značky a modely, ktoré vo svojom sortimente ponúkajú špičkové červené módne doplnky.