Ako nosiť hnedú kabelku v zime Ako nosiť hnedú kabelku v zime

Ako nosiť hnedú kabelku v zime

Dóra Csintalan

06. 01. 2024

Hnedé kabelky patria ku každému ročnému obdobiu, od jari po jeseň. Ale ako ich nosiť v zime? V čase, ktorý je skôr pochmúrny? Rozžiarte ich farebnejším outfitom! A použite na to farby ako modrá, fialová, tehlová alebo krémová. Áno, presne takýto outfit dokáže rozjasniť aj ten najšedivejší deň a celkový výraz vašej osobnosti. Tak poďme spoločne rozjasniť začiatok nového roka.

Nosíte radi hnedé kabelky? Skvelá voľba! Hnedá je nádherný odtieň a dodáva teplý, elegantný nádych, ktorý nie je taký výrazný ako napríklad čierna. Skvele sa hodí aj k iným neutrálnym farbám, ako je sivá, biela alebo béžová. Vyzerá sofistikovane aj na doplnkoch, ako sú šály a rukavice, ako aj na drsnejších textúrach, ktoré sú typické pre zimné mesiace. Niekedy však hnedá môže pôsobiť nevýrazne, najmä s inými tmavými farbami. Ako ich teda oživiť?

Ako skombinovať hnedú kabelku so svetlým oblečením

Jak nosit v zimě hnědou kabelku
Jak nosit v zimě hnědou kabelku
Jak nosit v zimě hnědou kabelku

Niektoré farby sa dajú ťažšie kombinovať, ale aj tie môžu vytvoriť skvelé kombinácie pre zimný outfit, ktorý dosiahne rovnováhu medzi zemitými a veselšími alebo živšími odtieňmi. Ako na to? Stačí prispôsobiť svoj výber a trochu experimentovať.

  • Pastelová modrá a hnedá: Vytvorte kontrast kombináciou svetlých odtieňov modrej s tmavohnedou kabelkou. Napríklad skombinujte svetlomodrý sveter s doplnkami, ako je kabelka, topánky alebo tmavý čokoládový opasok.
  • Fialová a hnedá: Stredne fialová a lieskovo hnedá sú ďalšou skvelou kombináciou. Vyberte si prvky, ako je fialová šatka alebo saténová blúzka, doplnené stredne hnedou kabelkou. Vytvoríte tak štýlový a nenápadný vzhľad. ak si trúfate na väčšie kúsky vo fialových odtieňoch, vyskúšajte kabát, ku ktorému môžete nosiť nielen hnedú kabelku, ale aj zimné členkové topánky.
  • Tehlové a hnedé: Cihlová je výrazná farba, ktorá vytvára jedinečnú teplejšiu kombináciu so svetlohnedou alebo béžovou. Napríklad šaty po kolená, ktoré skombinujete s béžovým sakom alebo bundou a malou béžovou kabelkou, budú vyzerať skvele v tehlovej farbe.
  • Krémová a hnedá: Krémová, odtieň šampanského alebo rovno biela a hnedá. Toto je skvelé duo pre zimný štýl. Skombinujte krémový sveter so stredne hnedou saténovou sukňou a kabelkou alebo biely zimný kabát s malou hnedou kabelkou a koženými rukavicami a verte, že očaríte nielen ostatných, ale aj seba.

Aké materiály kabeliek nosiť v zime

Jak nosit v zimě hnědou kabelku

Keď premýšľate o hnedých kabelkách na zimu, je dôležité zvážiť nielen štýl, ale aj materiál na chladnejšie obdobie. Pri výbere sa preto zamerajte na funkčnosť, vlastnosti a správanie materiálov a vyberte si taký, ktorý bude nielen ladiť s vaším štýlom, ale bude aj praktický.

  • Koža: kožená kabelka je najodolnejšou voľbou. V zime dodá vášmu outfitu elegantný prvok a predovšetkým zvládne chlad, mokro a sneh. Nezabúdajte však na pravidelnú starostlivosť a impregnáciu. Je to nevyhnutné na zachovanie pôvodného vzhľadu.
  • Semiš: Semišová kabelka prináša jednoduchú a elegantnú štruktúru a má svoje špecifické čaro. Najmä v chladných zimných mesiacoch sa v nej budete cítiť teplo, pohodlne a príjemne vďaka jej krátkemu vlasu. Pozor však na semiš v zime! Nemá rád vodu a vlhkosť vo všeobecnosti.
  • Polyuretán: V zime si môžete vybrať aj kabelky z umelých materiálov s hrubšou štruktúrou alebo vzorom, ako je hadia koža alebo krokodília potlač. Tie dodajú outfitu originalitu. Skvele budú vyzerať napríklad tieto polyuretánové.

Najlepšie hnedé kabelky na zimu

Dobrá kabelka môže nielen vytvoriť dokonalý dojem, ale aj poskytnúť potrebný úložný priestor, odolať extrémnemu počasiu a mať pohodlné vnútorné usporiadanie. A tieto vlastnosti majú aj značky ako Burkely, Katana, Italia alebo Facebag, ktoré sa zameriavajú na kožené módne doplnky.