BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 9h 42m

Zavrieť

5 tipov na Valentýnske darčeky: pre ňu 5 tipov na Valentýnske darčeky: pre ňu

5 tipov na Valentýnske darčeky: pre ňu

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

18. 12. 2022

Sviatok všetkých milovníkov sa nezadržateľne blíži. Nenechajte si ho ujsť a pripravte svojej milovanej výnimočný deň, na ktorý nezabudne. Romantika, sviečky, kvety - to všetko je povolené. Chcete darovať niečo materiálne? Na to sme tu my. Uľahčili sme vám premýšľanie a pripravili sme 5 tipov na valentýnske darčeky, ktoré zaručene zabodujú u vašej polovičky.

1. Kabelka

Asi neexistuje žena, ktorú by na Valentína nepotešila nová kabelka. Nezáleží na tom, či ich už má päť, desať alebo dokonca dvadsať. Nová kabelka je vždy užitočná. Tak prečo jej v tento deň lásky nedopriať kabelku. Má rada väčšie, menšie, vzorované alebo minimalistické kúsky? Páni, to zistíte jediným pohľadom do jej šatníka. Alebo sa skúste riadiť vlastným vkusom. A ak si neviete rady, tu je nápoveda. Dámy, Hexagona, Katana, Calvin Klein a Facebag sú v hre.

2. Peňaženka

Kúpte svojej drahej polovičke doplnok, ktorý bude nosiť každý deň. Ponuka je taká široká, že uspokojí aj tých najnáročnejších. Nebojte sa farieb ani vzorov. Na valentínske prekvapenie je červená farba ako stvorená, nemyslíte? A ak si netrúfate na klasickú peňaženku, máme pre vás skvelý tip. Každej žene sa hodí menšia peňaženka na mince a karty, ktorú môže ľahko uložiť do vrecka alebo kabelky.

3. Psaníčko

Plesy sú pomaly za nami, ale svadby, rodinné oslavy alebo iné spoločenské udalosti budú až. Takže váš miláčik bude notebook využívať naplno. Veľmi obľúbené sú napríklad farebné kabelky, ktoré sa dajú lusknutím prsta zladiť s mnohými outfitmi. A ak si stále nie ste istí farbou, čierna, nude alebo biela sú zárukou úspechu.

4. Batoh

Darček, ktorý určite zaboduje, je batoh. Mnohým ženám sa páči ešte viac ako klasická kabelka. A ak váš miláčik ešte nemá batoh, tým lepšie pre vás. Kúpte jej na začiatok minimalistický kúsok, napríklad Enrico Benetti, Doca, Hexagon alebo dokonca Calvin Klein, a my vám zaručujeme, že sa vám zmestí na krk. A to za to stojí, nie?

5. Poukaz

Máte doma náročnú ženu, ktorá si rada vyberá doplnky sama? Potom si s tým nerobte starosti. Naše darčekové poukážky vyriešia tento problém za vás. Vyberiete si sumu, ktorú chcete darovať, a jednoducho si objednáte poukážku prostredníctvom nášho e-shopu.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.