BAGDAYS sú tu! A s nimi 15% zľava na všetko! V košíku zadajte zľavový kód BAGDAYS Do konca akcie zostáva 14h 11m

Zavrieť

5 tipov na Valentínske darčeky: pre neho 5 tipov na Valentínske darčeky: pre neho

5 tipov na Valentínske darčeky: pre neho

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

18. 12. 2022

Valentín už klope na dvere, takže je načase hľadať darček pre svoju milovanú osobu. A ak vás nenapadá nič, čo by ho potešilo, ste na správnom mieste! Tu je 5 tipov, ako môžete urobiť svojho miláčika šťastným.

1. Taška

Čo by to bolo za muža bez štýlovej pánskej tašky. A on už má doma tašku? Na tom nezáleží. Ruku na srdce, dámy, koľko kabeliek, peňaženiek a iných doplnkov máme doma? Urobte svojmu mužovi radosť novým kúskom, ktorý máme tak radi. Vyberte si z klasických pánskych tašiek, aktoviek alebo dokonca tašiek na notebook.

2. Peňaženka

Má váš blízky peňaženku, ktorá je už dávno po dátume spotreby? Potom mu urobte radosť novým. Ponúkame rôzne veľkosti a typy peňaženiek, takže sa nemusíte obávať, že by ste nenašli tú správnu. A ak už peňaženku má, skvelým darčekom sú aj obaly na karty od českej značky Facebag. Obaly sú vyrobené z kvalitnej kože a môžete si vybrať z niekoľkých farieb.

3. Motýlik

Krásny darček, ktorý zaručene poteší, je motýlik. Do módy prichádzajú aj farebné a neobvyklé vzorované kúsky, ktorých máme dostatok. Neviete, akú farbu? Potom ho zlaďte so svojimi obľúbenými šatami a môžete vyraziť. Motýliky posielame v krásnej darčekovej krabičke. Ak vás zaujímajú ďalšie tipy, pozrite si článok a získajte ďalšie štýlové doplnky ideálne na plesy, svadby alebo iné spoločenské udalosti.

4. Batoh

Nosí vaša polovička rada batohy? Potom mu zaobstarajte ďalší krásny kúsok do zbierky. Môžete si vybrať z bežných batohov veľmi obľúbenej značky Enrico Benetti alebo elegantných batohov Daag, Hexagona a mnohých ďalších. Batohy sú veľmi praktickým módnym doplnkom, ktorým nič nepokazíte.

5. Darčeková poukážka

A ak máte doma náročného muža, ktorý si radšej všetko vyberá sám. Nie je nič jednoduchšie, ako mu kúpiť náš darčekový poukaz. Objednajte si ho niekoľkými kliknutiami v našom e-shope v hodnote podľa vlastného výberu. Vďaka jedinečnému zľavovému kódu môže vaša drahá polovička nakupovať s radosťou.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Písanie je jej vášnou už od detstva. Profesionálne sa písaniu venuje od roku 2017. Zaujímajú ju najmä témy týkajúce sa módy a životného štýlu. Jej hlavným zameraním je nielen e-mailový marketing. Snaží sa, aby jej články a texty boli pútavé, prínosné a zároveň zábavné.